WoningNet Jubileum
 

Woonmarketing

Woningzoekenden gebruiken tegenwoordig bijna allemaal internet om passende woonruimte te vinden. Dat geldt voor vrijesectorhuur, sociale huur én koop. Als uw woningaanbod goed vindbaar is voor de juiste kandidaten, kunt u sneller verhuren of verkopen. Online en offline woonmarketing is dus onmisbaar voor corporaties en andere professionele vastgoedaanbieders. WoningNet kan u hierbij helpen.

Ken uw doelgroep

De basis van goede woonmarketing is kennis van uw doelgroep. Wie zijn zij, wat zijn hun woonwensen en op welke manieren en waar zoeken zij naar een koop- of huurwoning? Dit moet u weten om de juiste keuzes te maken voor uw woonmarketingcampagnes. WoningNet Onderzoek & Advies kan woonwensenonderzoek voor u doen, waardoor u inzicht krijgt in woonwensen en woonwaarden van specifieke doelgroepen zoals senioren of studenten.

Gevonden worden in Google (SEO)

WoningNet kan de vindbaarheid van uw woningaanbod vergroten door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Onze ervaren SEO experts kunnen bijvoorbeeld de content van uw gewone en mobiele websites voor u (her)schrijven, zodat deze beter gevonden worden in Google. Verder ondersteunen zij u graag bij zaken als zoekwoorddichtheid, linkbuilding, gebruik van goede meta descriptions, etc. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw aanbod te plaatsten op reeds geoptimaliseerde websites van WoningNet, zoals Rooftrack (voor vrijesectorhuur), Koopwoningnet en Studentenwoningweb.

Online adverteren (SEA)

Om uw doelgroepen nog beter te bereiken, kunnen onze online marketing experts online advertentiemogelijkheden voor u inzetten, variërend van Adwords campagnes tot bannercampagnes, Facebookmarketing en mailings. Uw wensen, doelstellingen en budget houden wij daarbij nauwlettend in het oog. Wij monitoren constant de effectiviteit van de campagnes en sturen bij waar nodig.

Samenwerking

Om de optimale woonmarketingmix te kunnen bieden aan onze klanten, werkt WoningNet samen met online marketing specialisten in de woningmarkt. Zo organiseert WoningNet regelmatig Online Marketing workshops voor corporatiemedewerkers met verkooptaken: Vinden Verleiden Verkopen.


Producten en diensten voor woonmarketing