WoningNet Jubileum
 

Website Rooftrack vernieuwd en compleet responsive!

Afgelopen week is de geheel vernieuwde website van Rooftrack live gegaan. De website is nu compleet responsive en heeft een nieuwe vormgeving die op elk type apparaat (smartphone, tablet & computer) overzichtelijk blijft. Woningzoekenden kunnen daardoor altijd en overal makkelijk naar een vrijesectorhuurwoning zoeken en direct reageren op beschikbare huurwoningen. Zoals vanouds, hoeven zij hiervoor niet te betalen. Rooftrack zorgt ervoor dat het aanbod dat op de site staat echt beschikbaar en van betrouwbare verhuurders is.

Overzichtelijker en gebruiksvriendelijker

Accountmanager Ruud Houwers is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden: “Rooftrack was deels al te gebruiken op mobiele apparaten, maar dat gold nog niet voor alle pagina’s van de website. Dat is vanaf nu dus wel zo, en dat is goed. Wijzelf én woningzoekenden vinden het tegenwoordig niet meer dan vanzelfsprekend dat een site goed werkt met een smartphone of tablet. Rooftrack is door het responsive design een stuk overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan eerst."

Meest complete aanbod vrijesectorhuurwoningen

“Rooftrack is begin 2008 gelanceerd en is een initiatief van WoningNet, met als doel het meest complete en betrouwbare aanbod van betaalbare vrijesectorhuurwoningen te tonen. Zowel corporaties als commerciële vastgoedaanbieders kunnen hun vrijesectorhuurwoningen aanbieden voor woningzoekenden. De woningen zijn direct beschikbaar en 80% van de aangeboden woningen heeft een huurprijs onder de € 1.000,-.

Naar het nieuwsoverzicht