WoningNet Jubileum
 

"Met andere ogen naar je website kijken"

vrouw met verrekijkerDertien corporatiemedewerkers met verkooptaken namen deel aan de workshop Vinden, Verleiden, Verkopen op donderdag 7 november. De middag stond in het teken van het opdoen van praktische basiskennis om bestaande bouw, nieuwbouw en vrije sectorwoningen online te vermarkten.

In een notendop deelden Robbert Buijs van OSRE en Stefan de Kock van DOOR communicatie met de deelnemers op welke manier mensen online zoeken en welke stappen belangrijk zijn voor goede online marketing. Zij presenteerden onder andere een top tien aan tips om (project)websites aantrekkelijk en makkelijker vindbaar te maken voor bezoekers.

Top tien tips


De deelnemers gingen ook zelf aan de slag met hun eigen website en maakten een online aanvalsplan. Enkele reacties van de deelnemers: “lekker praktisch om direct te kijken of we de top tien tips hanteren voor onze project website”, “goed om weer eens met andere ogen naar je website te kijken”, “deze workshop sluit goed aan op de manier hoe onze corporatie straks gaat werken en wil werken”.
Robbert Buijs: “het gebruik van de juiste keywords is belangrijk voor de ranking op google. De meeste hits komen op de eerste pagina van Google. Belangrijk is om te onderzoeken welke woorden je klanten gebruiken, zodat je op deze eerste pagina terecht komt en gevonden wordt. Dit kan soms heel eenvoudig zijn.”

Naar het nieuwsoverzicht