WoningNet Jubileum
 

Hengelo Borne lanceert Woonportaal: alle WoningNet websites nu responsive

Afgelopen week heeft de regio Hengelo Borne de overstap gemaakt naar Woonportaal, de responsive website voor woningzoekenden. Op WoningNet Hengelo Borne kunnen woningzoekenden nu met ieder type apparaat (smartphone, tablet, computer) altijd en overal makkelijk naar een woning zoeken en erop reageren. Daarnaast worden de woningen in Hengelo Borne nu dagelijks, in plaats van wekelijks, aangeboden. Alle WoningNet websites voor woningzoekenden zijn nu responsive.

Nog gemakkelijker een passende woning vinden

Helga Altena, Woonconsulent bij Welbions, is zeer te spreken over de vernieuwde website: We zijn blij dat woningzoekenden in de regio Hengelo nu nog gemakkelijker een passende woning kunnen vinden. Naast dat ze straks alleen nog woningen zien die passend zijn bij hun gegevens en woonwensen, is de website ook via tablet en smartphone snel en gebruiksvriendelijk."

“Woonportaal is degelijk, onderhoudbaar en toekomstbestendig”

Bas Koerhuis, innovatiemanager van WoningNet, vertelt: “Samen met onze klanten hebben we hard gewerkt om Woonportaal te realiseren. We hebben onlangs zelfs een SIG/TUVit certificaat voor de kwaliteit van de software ontvangen, wat officieel bevestigt dat de software van Woonportaal degelijk, onderhoudbaar en toekomstbestendig is.“

Koerhuis vervolgt: “Woonportaal is de eerste sociale huurwebsite in Nederland die echt mobile first ontwikkeld is. Dat betekent dat het ontwerp gemaakt is met als uitgangspunt het kleinste scherm, dat van een mobiele telefoon. Van daaruit is doorontwikkeld naar grotere schermen. Andere sociale huurwebsites in Nederland zijn nog niet zover en wij zijn trots op het resultaat."


Naar het nieuwsoverzicht