WoningNet Jubileum
 

Website Stadsregio Amsterdam nu ook responsive

Na Utrecht, is ook de Stadsregio Amsterdam live gegaan met Woonportaal: de compleet vernieuwde website voor woningzoekenden. Woonportaal is volledig responsive, zodat woningzoekenden nu met ieder type apparaat (smartphone, tablet, computer) altijd en overal makkelijk naar een woning kunnen zoeken en reageren.

Gebruiksvriendelijker en overzichtelijker

Janita Zandijk, coördinator WoningNet bij de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties, vertelt: “Websites worden tegenwoordig steeds vaker bekeken op smartphones en tablets. De afgelopen maanden hebben wij samen met WoningNet hard gewerkt om Woonportaal voor de stadsregio Amsterdam te realiseren en de corporaties zijn blij met het resultaat. Het responsive design en de nieuwe vormgeving maken de website een stuk gebruiksvriendelijker voor onze woningzoekenden."

Eerste reacties van woningzoekenden

Het KCC van WoningNet heeft de afgelopen week diverse woningzoekenden uit de regio Amsterdam aan de telefoon gehad over de nieuwe website. Veel gehoorde opmerkingen zijn: “De vormgeving is echt een verbetering t.o.v. oude website, de website is ook een stuk gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Het is fijn dat je nu ook als je onderweg bent op je telefoon kunt zoeken naar een woning."

Steeds meer regio's responsive

Naast Amsterdam en Utrecht, zijn sinds vandaag ook Midden-Holland en Gooi & Vecht live met Woonportaal. De andere WoningNet regio’s zullen in de loop van deze maand volgen.

Lees ook:

WoningNet rolt nieuwe versie websites voor woningzoekenden uit


Naar het nieuwsoverzicht