WoningNet Jubileum
 

WoningNet Cocktails groot succes op Corporatieplein

Op donderdag 25 september stond WoningNet met een beursstand in de vorm van een echte cocktailbar op het Corporatieplein 2014. Corporatieplein is dé vakbeurs voor bedrijfsvoering en ICT voor corporaties: een mooie gelegenheid voor bezoekers van de beurs om letterlijk de ideale mix van woondiensten te komen proeven bij de WoningNet Cocktailbar!

4 overheerlijke woondiensten cocktails

Bezoekers konden tegen inlevering van hun visitekaartje kiezen uit 4 overheerlijke 'woondiensten cocktails' die een link hadden met de producten en diensten van WoningNet:Cocktail Transparantie

Slimme oplossingen voor efficiënter verhurenCocktail Efficiency

Uitbesteden, professionele ondersteuning en deskundige voorlichtingCocktail Vlotter verhuren en verkopen

Ontdek woonmarketing!Cocktail Inzicht in de woningmarkt

Cruciaal voor het maken en bijsturen van beleid 

Slimme oplossingen voor efficiënter verhurenUitbesteden, professionele ondersteuning en deskundige voorlichtingOntdek woonmarketing!Cruciaal voor het maken en bijsturen van beleid 

Winnaar cocktailpakket

Bovendien konden bezoekers door het inleveren van hun visitekaartje kans maken op een prachtig cocktailpakket. De winnaar is inmiddels geïnformeerd. Gefeliciteerd! Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Alsnog de ideale mix van woondiensten proeven?

Bent u niet op de beurs geweest, maar wilt u alsnog onze ideale mix van woondiensten proeven? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


Naar het nieuwsoverzicht