WoningNet Jubileum
 

WoningNet waardevolle partner voor regio Zuid-Kennemerland

Vorig jaar is Stichting Woonservice Kennemerland een samenwerking aangegaan met WoningNet. Sinds 1 mei 2013 kunnen woningzoekenden met vragen over wonen in de regio Zuid-Kennemerland terecht bij het Klantcontactcentrum (KCC) van WoningNet. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en blikken we terug op hoe Stichting Woonservice Kennemerland deze stap heeft ervaren.

Het Klantcontactcentrum van WoningNet zorgt voor goede informatie over het woningaanbod voor woningzoekenden in de regio Zuid-Kennemerland. Stichting Woonservice Kennemerland heeft het afgelopen jaar ervaren dat WoningNet een betrouwbare organisatie is, die laat zien te beschikken over de benodigde kennis en ervaring om alle vragen van woningzoekenden in hun werkgebied goed te kunnen beantwoorden.

Inzicht in marktontwikkelingen

Naast het KCC werkt Woonservice Kennemerland ook met Wooninzicht. Met dit realtime managementinformatiesysteem kunnen corporaties op eenvoudige wijze data uit het eigen woningmarktgebied monitoren en analyseren. Wooninzicht stelt Stichting Woonservice Kennemerland in staat om sneller inzicht te krijgen in de markt. Hierdoor kunnen zij goed inspelen op de ontwikkelingen in de woningmarkt en zijn ze altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.

Over Stichting Woonservice Kennemerland

Woonservice brengt in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmerliede & Spaarnwoude het woningaanbod van wooncorporaties en de vraag van de woningzoekenden samen. Stichting Woonservice Kennemerland werkt voor de corporaties Brederode Wonen, Elan Wonen, De Key in Zandvoort, Pré Wonen en Ymere in Haarlem.
Naar het nieuwsoverzicht