WoningNet Jubileum
 

Ruim 475 vrije sectorwoningen van Vesteda via Rooftrack te huur

Vesteda, de grootste vastgoedaanbieder van vrije sector huurwoningen in Nederland, heeft haar abonnement met Rooftrack verlengd. Maar liefst 475 woningen biedt Vesteda aan op www.rooftrack.nl.

Ga naar Rooftrack“De woningen die we via Rooftrack aanbieden, liggen in de prijsklasse van 700 – 1000 euro.  We werken met Rooftrack omdat wij ons beschikbare woningaanbod zo breed mogelijk in de markt willen zetten, op een kwalitatieve manier”, vertelt Michiel Gieben, Manager Property Marketing Vesteda.

Woningaanbod door heel Nederland

Accountmanager Ruud Houwers: "Doordat Vesteda zich heeft aangesloten, heeft Rooftrack in steeds meer gemeenten woningaanbod. Rooftrack heeft een sterke positie in het middeldure segment.  De woningen van Vesteda passen hier goed bij."

Profiel Vesteda

Vesteda is een ondernemend vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op woningen in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (vooral pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n € 4,0 miljard. De verhuurportefeuille omvat in totaal ruim 25.000 woningen. De kerngebieden van Vesteda liggen in de Randstad en Noord-Brabant. Vesteda biedt beschikbare woningen aan via diverse kanalen en Rooftrack.nl sluit daar goed bij aan. Gieben: “Via Rooftrack kunnen onze potentiële huurders op een  laagdrempelige manier gratis zoeken naar en reageren op een woning. Ze hoeven zich vooraf niet te registreren om te kunnen reageren.”

Over Rooftrack.nl

Op Rooftrack.nl staan ruim 1.700 direct beschikbare huurwoningen. Zowel corporaties als commerciële vastgoedaanbieders bieden vrije sector huurwoningen via Rooftrack aan. De woningen zijn direct beschikbaar en 80% van de aangeboden woningen heeft een huurprijs onder de 1.000 euro. Woningzoekenden kunnen zich op Rooftrack gratis inschrijven, zoeken naar en reageren op een woning.

Uw woningaanbod ook op Rooftrack?

Wilt u uw vrije sector huuraanbod nog beter en sneller onder de aandacht brengen van huurders? Neem dan contact op met Ruud Houwers, telefoon 0294 299 128 of via rooftrack@woningnet.nl. Hij gaat graag met u in gesprek hoe u uw vrije sector huuraanbod sneller en efficiënter kunt verhuren.


Naar het nieuwsoverzicht