WoningNet Jubileum
 

Tom van Noort nieuwe directeur WoningNet

Per 3 april 2017 start Tom van Noort als Algemeen directeur van WoningNet. Van Noort is unaniem voorgedragen door de OR en de Raad van Commissarissen en wordt op in mei formeel benoemd tijdens de Algemene Vergadering Aandeelhouders.

Tom van Noort (1967)
Van Noort heeft een uitgebreide achtergrond in de ICT dienstverlening. Als voormalig Algemeen Directeur van Wigo4it, een ICT dienstverlener voor de sociale diensten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, hield hij zich bezig met de implementatie van grote ICT-systemen. Tussen 2005 en 2010 werkte hij bij de Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam waar hij een Shared Service Center vanaf de grond aan heeft opgebouwd. Tom begon zijn loopbaan bij de Belastingdienst en heeft daar als fiscalist en later als leidinggevende diverse functies bekleed.

Henry Meijdam, voorzitter RvC: “Tom van Noort heeft een uitgebreide ervaring in het leiden van organisaties en het implementeren van complexe ICT-projecten. We verwachten dat hij WoningNet op krachtige wijze kan leiden door een belangrijke transitie waarin we onder andere een nieuw woonruimtebemiddelingssysteem ontwikkelen. De Raad van Commissarissen heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij veel voor de toekomst van WoningNet en Het Vierde Huis zal betekenen.”


Naar het nieuwsoverzicht