WoningNet Jubileum
 

Studentenwoningweb nu ook voor Zuid-Kennemerland

Stichting Woonservice Kennemerland heeft de studentenhuisvesting per 15 oktober uitbesteed aan Studentenwoningweb. Ruim 6.700 ingeschreven studenten in de regio Zuid-Kennemerland, kunnen nu voor een studentenwoning in de regio terecht op studentenwoningweb.nl.

Op Studentenwoningweb staat het aanbod van studentenwoningen in de regio’s Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden en nu dus ook Zuid-Kennemerland. Omdat het aanbodsysteem van Studentenwoningweb 24 uur per dag beschikbaar is en compleet gedigitaliseerd is, verloopt het proces van reageren en toewijzen sneller. Hierdoor is er minder tussentijdse leegstand van kamers.

Inschrijving meenemen

Studentenwoningweb heeft als voordeel voor studenten dat zij in de ene stad opgebouwde inschrijftijd kunnen meenemen naar andere aangesloten studentensteden (Den Haag, Leiden, Delft of (stadsregio) Amsterdam). Handig voor wie bijvoorbeeld van studie wil wisselen of een master gaat volgen in een andere stad.

Om gebruik te kunnen maken van studentenwoningweb is een inschrijving nodig. Studenten die al ingeschreven stonden bij Woonservice, kunnen hun bestaande inschrijving kosteloos meenemen naar de nieuwe site.

Inzicht in slaagkans

Studentenwoningweb geeft studenten bovendien inzicht in de kans die zij maken op een woning: door slaagkans te tonen, kunnen studenten zelf goed inschatten op welke woningen zij het best kunnen reageren.

Vragen van studenten

Zuid-Kennemerland besteedt ook de voorlichting aan studenten uit. Vanaf vandaag beantwoordt het klantcontactcentrum van WoningNet alle vragen van woningzoekenden over studentenwoningweb. Hierdoor is professionele en deskundige voorlichting aan studenten in de nieuwe regio gegarandeerd.

Meer weten over Studentenwoningweb?

Neem dan contact op met Ruud Houwers via 0294 299 100 of stuur een mail naar contact@woningnet.info.


Naar het nieuwsoverzicht