WoningNet Jubileum
 

Klanten WoningNet Servicedesk tevreden

De WoningNet Servicedesk streeft naar een constante verbetering van haar dienstverlening. Om in kaart te kunnen brengen wat belangrijk is voor onze klanten hebben we begin dit jaar een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) gehouden. In maart zijn 580 relaties van WoningNet bij woningcorporaties benaderd voor dit onderzoek. Van deze groep hebben 95 contactpersonen de vragenlijst ingevuld. De resultaten van het Servicedesk klanttevredenheidsonderzoek zijn anoniem verwerkt.

Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek

In 2015 heeft de Servicedesk 10.382 telefonische helpvragen afgehandeld en 8.871 online meldingen geregistreerd en in behandeling genomen. Met een 7,8 als gemiddelde rapportcijfer voor telefonische meldingen en een 7,2 voor digitale meldingen mogen wij tevreden zijn, maar zien we nog voldoende ruimte om onze dienstverlening te verbeteren. 


Op klantvriendelijkheid, deskundigheid, beschikbaarheid en duidelijkheid van de verstrekte informatie scoort de Servicedesk het

 hoogst, met gemiddelde rapportcijfers van 8 en hoger. Op snelheid waarmee wordt teruggekoppeld en oplo

stijd scoort de Servicedesk het laagst, maar nog wel ruim voldoende. Wij gaan hier het komende jaar volop mee aan de slag. Zo gaan we klanten actiever en frequenter voorzien van statusinformatie en nog beter informeren over streefdata. Verder nemen we maatregelen om de wachttijd te verkorten.

Woningnet@ctueel

Ook interessant om te melden is dat de WoningNet@ctueel dit jaar door klanten beoordeeld is met een 7,3, waarbij de actualiteit en nuttigheid van de informatie de hoogste waardering kregen en de vormgeving met een 7,2 het laagste rapportcijfer ontving. Reden voor ons om de lay-out van WoningNet@ctueel deze zomer nog eens onder de loep te nemen.

Meer informatie

Klantvriendelijkheid staat bij WoningNet hoog in het vaandel en wij zijn dan ook heel blij met de respons van onze gebruikers. Voor meer informatie over de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek kunt u contact opnemen met Astrid Weijs via aweijs@woningnet.nl of 0294 – 299100.
Naar het nieuwsoverzicht