WoningNet Jubileum
 

DUWO en De Key verlengen contract met Studentenwoningweb

DUWO en De Key zetten hun samenwerking met Studentenwoningweb voort. Vandaag is bekend geworden dat zij het contract met Studentenwoningweb verlengen. DUWO en De Key zijn sinds 2006 partner van Studentenwoningweb; hét woonruimteverdeelsysteem voor de verhuur van studentenwoningen.

Studentenhuisvesting hoort bij woonruimtebemiddeling

Ruud Houwers, accountmanager Studentenwoningweb van WoningNet, is zeer tevreden over de verlenging van het contract. "Bemiddeling van studentenwoningen is nu al een belangrijk onderdeel van de mogelijkheden voor woonruimteverdeling die WoningNet corporaties biedt, en dit zal in de toekomst ook blijven. Door de samenwerking met DUWO en De Key bundelen we onze expertise op het gebied van studentenhuisvesting, met als doel studenten die op zoek zijn naar goede woonruimte van corporaties op een goede manier te helpen."  

Minder leegstand

Op Studentenwoningweb staat het aanbod van studentenwoningen in de regio’s Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden en Zuid-Kennemerland. Omdat het aanbodsysteem van Studentenwoningweb 24 uur per dag beschikbaar is en het aanbiedingsproces compleet gedigitaliseerd is, verloopt het proces van reageren en toewijzen sneller. Hierdoor is er minder tussentijdse leegstand van kamers. Studentenwoningweb stimuleert bewust en realistisch kiezen door studenten inzicht te geven in de kans die zij maken op een woning. Door slaagkans te tonen, kunnen studenten zelf goed inschatten op welke woningen zij het best kunnen reageren.
Naar het nieuwsoverzicht