WoningNet Jubileum
 

Woonstad Rotterdam kiest voor Rooftrack.nl

Het Vrijesectorhuuraanbod van Woonstad Rotterdam is vanaf nu te vinden op Rooftrack.nl. Hiermee groeit het Rotterdamse woningaanbod op Rooftrack met bijna 75 vrijesectorhuurwoningen. Op Rooftrack.nl kunnen zowel corporaties als commerciële vastgoedaanbieders hun vrijesectorhuurwoningen aanbieden voor woningzoekenden. De woningen zijn direct beschikbaar en 80% van de aangeboden woningen heeft een huurprijs onder de € 1.000,-.

Grootste aanbieder van Rotterdam

Rooftrack.nl logoMarco Beckerschmnidt, Manager VSH van Woonstad Rotterdam is enthousiast over Rooftrack en vertelt: “Woonstad Rotterdam is de grootste aanbieder van vrijesectorhuurwoningen in Rotterdam en biedt woningzoekenden een ruime keuze uit verschillende soorten woningen. Met behulp van Rooftrack bereiken we mensen die grootstedelijk willen wonen en bieden we hen een interessant alternatief voor met name Utrecht en Amsterdam."

Betaalbaar en betrouwbaar aanbod

“Woningzoekenden die op zoek zijn naar een vrijesectorhuurwoning willen kwaliteit en ruime keuze”, vertelt Ruud Houwers, accountmanager van WoningNet. “Rooftrack heeft als doel het meest complete en betrouwbare aanbod van betaalbare vrijesectorhuurwoningen tonen. In 7 jaar tijd is de website uitgegroeid tot een plek waar elke dag vele woonconsumenten zoeken naar en reageren op direct beschikbare, betaalbare huurwoningen van betrouwbare verhuurders."

Naar het nieuwsoverzicht