WoningNet Jubileum
 

Nieuwe website Regio Midden-Holland enthousiast ontvangen

De nieuwe website van Regio Midden-Holland is eind november live gegaan. Het woonruimteverdeelsysteem van WoningNet maakt het zoeken naar een woning ook voor woningzoekenden in de regio Midden-Holland transparant. Zij zien bijvoorbeeld direct wat hun kans is om de woning te krijgen.

“Voor onze woningzoekenden is de nieuwe website een belangrijke verbetering. De informatie en het proces van toewijzing zijn transparanter. Zo zien ze direct wat hun slaagkans is als ze reageren op een woning en kunnen ze hun positie volgen,” vertelt Renate van Mechelen, coördinator Klantinformatie & Verhuur bij Woonpartners Midden-Holland. “Hierdoor kan een woningzoekende verder zoeken in het aanbod als blijkt dat de kans op een bepaalde woning maar heel klein is.”

Digizine

De overgang naar de nieuwe website verliep probleemloos, de reacties onder de woningzoekenden zijn positief. Regio Midden-Holland is verder overgegaan naar het dagelijks aanbieden van de beschikbare woningen via de nieuwe Digizine, de digitale woonkrant. “Het systeem kan de informatie voor Digizine gemakkelijk uit het woonruimteverdeelsysteem halen. We sturen nu tweemaal per week actueel aanbod, afgestemd op de woonwensen van de woningzoekenden”, aldus een enthousiaste Van Mechelen.

Regio Midden Holland

Onder Regio Midden-Holland vallen de corporaties Woonpartners Midden-Holland, Woningbouwvereniging Reeuwijk en Mozaïek Wonen. Gezamenlijk hebben ze een woningbezit van circa 16.350 verhuurbare eenheden.


Naar het nieuwsoverzicht