WoningNet Jubileum
 

Alpe d’HuZes team WoningNet haalt recordbedrag op

Een recordbedrag van meer dan 25.000 euro heeft het team WoningNet opgehaald met het beklimmen van de Alpe d’Huez. Het team met daarin Nikkie Gerritsen, Sybren Hijkoop, Tanja Neijboer, Mark Berkelaar, Freek van Eijk en Astrid Weijs heeft de berg 24 maal met de fiets en twee maal hardlopend bedwongen. Het geldbedrag dat zij daarmee ophaalden is ongekend hoog en heeft hun streefbedrag ruim overschreden. Een prestatie van formaat dus.

Samen in beweging

Aan deze geweldige gezamenlijke inzet van het WoningNet team zie je dat WoningNet een organisatie is die letterlijk en figuurlijk samen in beweging komt. Het is schitterend om te zien dat onze mensen zich niet alleen onder werktijd inzetten om iets goeds te bewerkstelligen, maar ook daarbuiten willen bijdragen aan een goed doel zoals de Alpe d’HuZes,” zegt Justus Temme, directeur van WoningNet .

Dank aan sponsors

We bedanken alle sponsors hartelijk voor hun enthousiasme en hun gulle bijdrage: Aorta Business Intelligence, Bothnia BV, Buckaroo BV, Cannor Trae BV Centralpoint.nl, Testpeople, WoningNet NV, de collega’s van WoningNet en Het Vierde Huis en alle vrienden en familie.


Naar het nieuwsoverzicht