WoningNet Jubileum
 

Prachthuis: “inspirerende bijeenkomst met kansen en mogelijkheden”

Eind maart organiseerden WoningNet en Woonbron de Corporatie Award bijeenkomst over Prachthuis; een nieuwe manier van werken die Woonbron succesvol toepast om rendabel betaalbare sociale huurwoningen te kunnen bouwen als corporatie. Woonbron presenteerde de ins- en outs van Prachthuis en gaf deelnemers advies hoe een dergelijk project succesvol te laten verlopen. Daarnaast deelde WoningNet haar kennis over het interesseren van woningzoekenden in woningaanbod en het afstemmen van woningaanbod op wensen van woningzoekenden.

Rendabele huurwoning binnen handbereik

Deelnemers waren enthousiast en gaven de bijeenkomst een 7,5 als gemiddeld rapportcijfer. Verder gaf de meerderheid van de deelnemers aan dat het Prachthuis concept interessant kon zijn voor hun eigen organisatie.

"Op een vrij informele manier werden enkele onderwerpen uitgediept. Als je aan de knoppen van parameters draait dan is een rendabele huurwoning binnen handbereik”, vertelde één van de deelnemers. Een andere deelnemer: “Ik vond het een inspirerende bijeenkomst met veel kansen en mogelijkheden waarin je je eigen aanpak kon afzetten tegen die van anderen. De presentatie van WoningNet was een leuke doorkijk naar de toekomst.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u weten of het Prachthuis concept ook iets voor uw organisatie is? Laat het ons weten en wij zorgen dat u met de juiste persoon bij Woonbron in contact komt.

 


Naar het nieuwsoverzicht