WoningNet Jubileum
 

Genomineerden Vanenburg Corporatie Award bekend

Als partner van het Vanenburg Bestuurdersoverleg, besteedt WoningNet aandacht aan de genomineerde projecten voor de Corporatie Award 2015. Na een spannende Meet & Greet sessie met de jury, zijn 3 van de 8 projecten genomineerd. Zij zullen op 12 november strijden om de Corporatie Award 2015.

Anders durven denken en doen

De 3 genomineerde projecten zijn Bruishuis & Akker van Volksuisvesting Arnhem, The Kids Project Woensel-West van Trudo en Maatschappelijk bestemmingsplan van SallandWonen. De juryleden zijn enthousiast en vertellen "Deze projecten onderscheiden zich door het anders durven denken én het anders durven doen. Door samen te werken met verschillende sociale partners, hebben zij nieuwe invullingen weten te geven aan het realiseren van innovatieve, duurzame en betaalbare sociale huisvesting voor hun doelgroepen."

Stem mee!

Welke van de 3 genomineerde projecten draagt volgens u het sterkst bij aan goede en betaalbare huisvesting voor de doelgroep? Wie verdient volgens u de Vanenburg Corporatie Award 2015? Ga naar de website en breng voor 12 november uw stem uit.


Naar het nieuwsoverzicht