WoningNet Jubileum
 

'Prachthuis'bijeenkomst: rendabel investeren in betaalbare sociale huur

Ruime, betaalbare eengezinswoningen op een prettige locatie in het sociale huursegment aanbieden zonder onrendabele investering. Kan dat? Tot voor kort leek dit ondenkbaar in de corporatiewereld. De Rotterdamse corporatie Woonbron laat met hun “Prachthuisformule” echter zien dat het wel degelijk mogelijk is. Wilt u weten hoe? Kom dan naar de ‘Prachthuis’ bijeenkomst op dinsdagmiddag 24 maart.

Inspirerende bijeenkomst

De komende 10 jaar realiseert Woonbron zo’n 450 eengezinswoningen in Rotterdam, Dordrecht en mogelijk ook in Delft. Hiermee pakt Woonbron succesvol de schaarste van deze woningsoort aan in het sociale huursegment. Niet voor niets was Prachthuis finalist bij de Corporatie Award 2014.

Omdat dit concept ook voor uw organisatie interessant kan zijn, stellen wij Woonbron graag in de gelegenheid hun ervaring en kennis met u te delen. Daarom nodigt WoningNet u in samenwerking met Woonbron uit op dinsdagmiddag 24 maart van 13.00 t/m 16.45 uur voor de inspirerende Corporatie Award bijeenkomst ‘Prachthuis’.

Exclusieve rondleiding in Prachthuizen

Het programma begint met een presentatie van directeur Marieke Kolsteeg en bestuursadviseur Jiri Anton van Woonbron. Zij zullen de ins- en outs van Prachthuis toelichten en praktijkadviezen met u delen om een dergelijk project succesvol te laten verlopen.  Vervolgens nemen zij u letterlijk mee in de wereld van ‘Prachthuis’: U krijgt een exclusieve rondleiding in de eerste reeds bewoonde prachthuizen in Hoogvliet, Rotterdam.

Aansluitend verkennen Bas Koerhuis, innovatiemanager en Freja Aurik, onderzoeksmanager van WoningNet met u welke mogelijkheden en middelen corporaties kunnen inzetten om woningzoekenden te interesseren in woningaanbod en om woningaanbod af te stemmen op de wensen van toekomstige bewoners.

We ronden het programma af met een discussie onder leiding van Marieke Kolsteeg over de mogelijkheden om projecten zoals Prachthuis ook voor andere woningtypes en/of in andere gebieden uit te voeren. Daarna is er een netwerkborrel.

Kosteloze deelname en aanmelden

WoningNet is partner van de Corporatie Award, een initiatief van Blomberg Society. Daarom bieden wij deelname aan deze bijeenkomst kosteloos aan voor medewerkers van corporaties, gemeenten en vastgoedontwikkelaars. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Bij meer aanmeldingen hanteren wij de volgorde van aanmelding.

Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan via deze link. U ontvangt later een bevestiging van deelname en een routebeschrijving. 

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u alvast meer weten over 'Prachthuis'? Lees dan hier verder.

 


Naar het nieuwsoverzicht