WoningNet Jubileum
 

Holland Rijnland maakt woningen vinden gemakkelijker en goedkoper

WoningNet werkt voor meer dan 200 woningcorporaties in heel Nederland. Zij weten natuurlijk het beste welke voordelen de dienstverlening van WoningNet hen oplevert. Daarom laten wij onze klanten graag aan het woord om hun ervaringen met WoningNet met u te delen.  In dit artikel vertelt Hans Al (voorzitter van de vereniging Holland Rijnland) u meer over waarom zij voor WoningNet kozen, welke voordelen deze keuze met zich meebrengt en wat dit hen oplevert.

Transparantie in de woningmarkt
Woningcorporaties in de regio Holland Rijnland bieden vanaf 1 april 2014 hun woningaanbod centraal aan via de nieuwe website van WoningNet. Het centraal aanbieden van woningen via de website van WoningNet, maakt het zoeken naar een woning transparant voor woningzoekenden in de regio. Zij zien bijvoorbeeld direct wat hun kans van slagen is om de woning te krijgen.

 

Vraag en aanbod snel en gemakkelijk samenbrengen
Hans Al vertelt: “Wij zijn zeer te spreken over de prettige samenwerking met WoningNet. Wij hebben vanuit de kant van corporaties goed geïnvesteerd in de projectleiding en in samenwerking met WoningNet hebben wij het prachtige resultaat van onze nieuwe website kunnen realiseren. Onze nieuwe website maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en gemakkelijk samen te brengen en onze woningzoekenden optimaal te bedienen om een geschikte woning te vinden.
Lees hier verder...


Naar het nieuwsoverzicht