WoningNet Jubileum
 

Nog enkele plekken beschikbaar: gratis kennissessie Woonmarketing

Op dinsdagochtend 8 april verzorgt WoningNet om 11.15u een kennissessie van 30 minuten over woonmarketing tijdens de CorporatieGids LIVE kennisdagen in de Expo Houten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wat houdt de workshop in?

Of het nu gaat om huur of koop, het merendeel van de woningzoekenden vindt een passende woonruimte via internet. Tijdens onze kennissessie vertellen wij u hoe u uw woningaanbod goed vindbaar kan maken voor de juiste kandidaten, zodat u sneller kunt verhuren of verkopen. We zullen onder andere ingaan op zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) om de vindbaarheid van uw woningen via internet te vergroten. Ook geven wij u informatie over hoe u inzicht krijgt in de woonwensen van uw doelgroep om een optimale woonmarketingcampagne neer te zetten. Met de jarenlange expertise en ervaring van WoningNet op het gebied van woonmarketing ontdekt u tijdens onze workshop wat woonmarketing voor uw corporatie kan betekenen!

Aanmelden

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en meld u aan voor deze inspirerende workshop via de website van CorporatieGids LIVE. Let op dat u bij het aanmelden het juiste vakje aanvinkt (“Vlotter verhuren of verkopen? Ontdek Woonmarketing!”) in het tijdblok van 11.15 – 11.45u.

Wilt u meer informatie over de producten van WoningNetf wilt u bespreken wat WoningNet voor uw organisatie kan betekenen? Mail: contact@woningnet.nl of bel: 0294 299 100.

 


Naar het nieuwsoverzicht