WoningNet Jubileum
 

Kennissessie: Samenwerken is vermenigvuldigen

Wilt u weten hoe corporaties kostenbesparing en efficiency kunnen realiseren, in combinatie met kwaliteitsverbetering? Kom dan naar onze inspirerende kennissessie op donderdagochtend 26 maart om 11 uur tijdens de CorporatieGids LIVE kennisdagen.

WS Leusden deelt kennis en ervaring uit de praktijk

Het thema van deze sessie is ‘De Kracht van samenwerken; alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. Marieke Heilbron, Manager Wonen bij Woningstichting Leusden, deelt met u welke voordelen het oplevert om als kleine corporatie samen te werken met andere corporaties in de regio. Heilbron was nauw betrokken bij de tot standkoming van het nieuwe samenwerkingsverband in de regio Eemvallei. Eemvallei koos voor een gezamenlijk woonruimteverdeelsysteem, managementinformatie en voorlichting via het Klantcontactcentrum van WoningNet.

Een succesvol samenwerkingsverband

Marieke deelt tijdens de kennissessie met u hoe het opstarten en implementeren van een groot samenwerkingsverband met andere corporaties voor Eemvallei verliep. Welke keuzes maakten de corporaties en hoe pakten zij dit grote project aan? Wat leverde het op en wat verliep minder goed? Welke valkuilen zijn er? Wat moet je niet en wat juist doen om een samenwerkingsverband succesvol te maken?

Aanmelden

Onze kennissessie begint om 11:00 uur en duurt 45 minuten. Direct inschrijven kan via deze link: kies voor het tijdblok van 26 maart, 11.00 – 11.45 uur.

 


Naar het nieuwsoverzicht