WoningNet Jubileum
 

Klantcontactcentrum van WoningNet geeft contact met woningzoekende extra dimensie

Niemand die het op dit moment nog verwacht, een echte kaart in de bus. En daarom is het extra speciaal.  Hoe klein ook het gebaar, het is de ultieme verrassing!

Medewerkers van het Klantcontactcentrum (KCC) van WoningNet krijgen, naast de reguliere vragen, regelmatig persoonlijke verhalen van woningzoekenden te horen of te lezen. Soms leuk, af en toe schrijnend of verdrietig en soms zelfs boos of hulpeloos. Vanaf vandaag kunnen medewerkers van het KCC hun persoonlijke contact met woningzoekenden een extra dimensie geven: zij kunnen in bovenstaande situaties achteraf een geschreven ansichtkaart met een persoonlijke boodschap sturen.

"Verwachtingen van de klant overtreffen"

Tanja Neijboer, manager Klantcontactcentrum van WoningNet vertelt: "Een gewoon tevreden klant is tegenwoordig niet meer genoeg. In duurzaam, succesvol klantcontact, is het nodig de verwachtingen van klanten te overtreffen: probeer je klant op emotioneel niveau te raken. Een handgeschreven kaart laat zien dat je tijd en energie in nazorg steekt. Het maakt de boodschap zoveel persoonlijker en bovendien motiveert dit onze medewerkers, omdat ze net even wat extra kunnen doen! Daarnaast kan het ook helpen om bijvoorbeeld je excuses kracht bij te zetten of een klant te enthousiasmeren zelf op WoningNet aan de slag te gaan. Niemand verwacht dat beetje service meer op deze manier en daarom is het extra persoonlijk."


Naar het nieuwsoverzicht