WoningNet Jubileum
 

Holland Rijnland enthousiast over nieuwe website van WoningNet

Gisteren (1 april 2014) is het nieuwe woonruimteverdeelsysteem WoningNet Holland Rijnland live gegaan. Deze nieuwe website van WoningNet maakt het zoeken naar een woning ook voor woningzoekenden in de regio Holland Rijnland transparant. Zij zien bijvoorbeeld direct wat hun kans is om de woning te krijgen.

Logo WoningNet Holland Rijnland

Hans Al, voorzitter van de Vereniging Holland Rijnland Wonen: “Wij zijn zeer te spreken over de prettige samenwerking met WoningNet en het prachtige resultaat van onze nieuwe website voor woningzoekenden. Onze nieuwe site (www.woningnethollandrijnland.nl) maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en gemakkelijk samen te brengen en onze woningzoekenden optimaal te bedienen om een geschikte woning te vinden.

Inzicht in trends

De corporaties binnen Holland Rijnland gaan gebruik maken van het woonruimteverdeelsysteem en  de bijbehorende website. Bovendien krijgen de corporaties beschikking over de managementinformatieproducten van WoningNet, waarmee ze direct inzicht krijgen in trends en ontwikkelingen in hun werkgebied, om daar vervolgens op in te kunnen spelen.

Over Vereniging Holland Rijnland Wonen

De vereniging Holland Rijnland Wonen is onlangs opgericht om voor 19 corporaties de woonruimteverdeling in deze regio uit te voeren. Holland Rijnland kent 19 corporaties, 15 gemeenten, een woningbezit van circa 60.000 verhuurbare eenheden en ongeveer 74.000 woningzoekenden.

Naar het nieuwsoverzicht