WoningNet Jubileum
 

Holland Rijnland kiest voor WoningNet

De woningcorporaties in Holland Rijnland gaan de woningzoekende optimaal bedienen door al het aanbod via de nieuwe website van Woningnet aan te bieden. “Wij kunnen met de nieuwe site vraag en aanbod snel en gemakkelijk samen brengen en onze woningzoekenden optimaal bedienen om een geschikte woning te vinden”, aldus Hans Al van de Vereniging Holland Rijnland Wonen.

Op 1 juli 2013 is het contract getekend en is de samenwerking van start gaan. Justus Temme (foto links) , algemeen directeur WoningNet, geeft aan verheugd te zijn met de keuze van Holland Rijnland omdat regionale samenwerking van corporaties cruciaal is om doorstroming te bevorderen en onnodige leegstand tegen te gaan.

De corporaties gaan gebruik maken van het Fleximatch woonruimteverdeelsysteem, de bijbehorende website en de managementinformatieproducten van WoningNet. Holland Rijnland kent 19 corporaties, 15 gemeenten, een woningbezit van circa 60.000 verhuurbare eenheden en ongeveer 74.000 woningzoekenden. De vereniging Holland Rijnland Wonen is onlangs opgericht om voor de negentien corporaties de woonruimteverdeling in deze regio uit te voeren.


Naar het nieuwsoverzicht