WoningNet Jubileum
 

Hengelo als eerste regio live met nieuwe WoningNet WRB

Dinsdag 24 juli is het nieuwe WRB-systeem (WoonRuimteBemiddeling) van WoningNet voor het eerst live gegaan in Hengelo en Borne. Met een druk op de knop openden Harry Rupert (Directeur Welbions) en Tom van Noort (directeur WoningNet) het kersverse WoningNet WRB voor Welbions en Twinta.

De grote vernieuwing zit vooral aan de achterzijde van het systeem. De voorzijde, het deel waar de woningzoekende gebruik van maakt, is bijna niet gewijzigd. Het zijn dus vooral de corporatiemedewerkers die er met het nieuwe systeem op vooruit gaan. Hun eerste reacties waren positief. Ze vinden het systeem ‘overzichtelijk, mooi en gebruikersvriendelijk’. Daarnaast werd de intensieve en plezierige samenwerking tussen beide partijen benadrukt.

WoningNet bouwt het nieuwe WRB-systeem op een agile manier. Dat betekent dat er, in goed overleg met de klanten, iedere drie weken nieuwe functionaliteiten bijkomen. Op die manier wordt het systeem steeds rijker en completer.Meer weten over het vernieuwde WoningNet WRB en de samenwerking met Welbions en Twinta?

Bekijk dan even dit korte filmpje
Naar het nieuwsoverzicht