WoningNet Jubileum
 

Extra workshop Vinden, Verleiden, Verkopen: online marketing voor corporaties

Wegens een overweldigend aantal aanmeldingen voor de workshops online woonmarketing op 7 en 21 november, organiseren WoningNet, OSRE en DOOR communicatie een extra workshop op donderdag 28 november.

Workshop Vinden Verleiden VerkopenVoor marketingmedewerkers en verkoopadviseurs

Deze workshop is interessant voor marketingmedewerkers en verkoopadviseurs bij corporaties, die zich bezig houden met de verkoop van woningen en op zoek zijn naar praktische (basis)kennis om dit online te ondersteunen.

Direct aan de slag

In een dagdeel werken we vanaf het basisniveau toe naar een online aanvalsplan. Er is veel aandacht voor de diverse online marketing tools en hoe u een doelgroep kunt bereiken, waarbij zoekmachine marketing en social media een grote rol spelen. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een aantal concrete actiepunten. Hiermee kunt u direct aan de slag om de online marketing gericht op verkoop een boost te geven. Bekijk voor meer informatie deze folder.

Wat kost het?

Deelname is gratis voor maximaal 2 medewerkers per corporatie. Als u zich aanmeldt maar toch niet komt, brengen wij wel een no-show fee in rekening.

Aanmelden

Er zijn nog zes plaatsen vrij. Bent u corporatiemedewerker en wilt u graag deelnemen, geeft u zich dan snel op door te mailen naar: servicepunt@woningnet.nl.


Naar het nieuwsoverzicht