WoningNet Jubileum
 

Eemvallei van start met nieuw woonruimteverdeelsysteem

Maandagmorgen 24 november lanceerde de burgemeester van Woudenberg (Titia Cnossen) met één druk op de knop het nieuwe woonruimteverdeelsysteem voor de regio Eemvallei. Op de WoningNet website staan alle sociale huurwoningen van de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Voordelen

Voor woningzoekenden in de regio Eemvallei heeft deze nieuwe website van WoningNet veel voordelen. Zo kunnen woningzoekenden met één inschrijving reageren op het meest actuele woningaanbod van alle deelnemende corporaties uit de regio. Bovendien biedt de site uitgebreide informatie over de aangeboden woningen en over de buurt. Verder ziet de woningzoekende direct hoe groot zijn of haar kans is op een woning.

 

'Het is gelukt'

Directeur Koos Koolstra van woningcorporatie de Alliantie blikte bij de start van WoningNet Regio Eemvallei terug: “Al 20 jaar geleden hebben we in Soest en Amersfoort over dit onderwerp  gesproken. Ik ben er trots op dat we nu deze stap zetten. Het is een prachtig moment voor alle woningzoekenden. Samen met alle betrokken corporaties hebben we keihard gewerkt om ruim 35.000 ingeschreven woningzoekenden over te zetten naar het nieuwe systeem en het is gelukt.”

Over Regio Eemvallei

Regio Eemvallei bestaat uit 8 corporaties, 7 gemeenten en bezit circa 36.000 huurwoningen.

 


Naar het nieuwsoverzicht