WoningNet Jubileum
 

Proef de ideale mix van woondiensten op het Corporatieplein 2014

WoningNet presenteert: de ideale mix van woondiensten! Komt u op 25 september ook naar de WoningNet cocktailbar (stand 20) op Corporatieplein? U kunt daar proeven van de slimme oplossingen die WoningNet biedt voor corporaties die efficiënter en beter willen samenwerken.

Corporatieplein is dé vakbeurs voor bedrijfsvoering en ICT voor corporaties: een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de woondienstenmix die WoningNet u kan bieden. Mis niet de gelegenheid om te sparren met onze woonmarketing- en benchmarkspecialisten.

Wij nodigen u graag uit om uw favoriete cocktail te komen drinken in onze cocktailbar. Vraag nu een gratis toegangskaart aan..

 
EXCLUSIEF: één op één sparren met experts

Sessie 'Regionale samenwerking op ICT gebied'
Wilt u ook bespreken welke kansen er voor u liggen op het gebied van regionale samenwerking en woonruimteverdeling? Onze regiomanagers laten u graag zien welke voordelen, naast kostenbesparing en efficiency, regionale samenwerking op het vlak van woonruimtebemiddeling biedt.

Geef hier uw voorkeur door voor een tijdstip om 30 minuten te sparren met een van onze regiomanagers. U ontvangt daarna per mail nog een definitieve bevestiging van de afspraak. Let op: het aantal tijdstippen is beperkt.

Quick scan 'Vlotter verhuren en verkopen'
Ontdek hoe woonmarketing kan bijdragen aan vlotter verhuren en verkopen. In een half uur analyseert onze woonmarketingexpert samen met u hoe uw corporatie ervoor staat en wat u kunt doen om uw huur- en koopwoningaanbod beter onder de aandacht te brengen.

Onze woonmarketingspecialist is in de middag aanwezig in de WoningNet cocktailbar. Geef hier uw voorkeur voor een tijdstip om met hem te sparren. U ontvangt daarna per mail een definitieve bevestiging van de afspraak. Let op: het aantal tijdstippen is beperkt.


Naar het nieuwsoverzicht