WoningNet Jubileum
 

Corporatieplein 2013: transparantie op de woningmarkt

Op donderdag 26 september aanstaande kunt u WoningNet vinden op Corporatieplein 2013 in Houten. Corporatieplein is dé kennisdag over bedrijfsvoering en ICT voor medewerkers van woningcorporaties.

Tijdens deze dag informeren wij u graag over WoningNet en hoe onze dienstverlening bijdraagt aan meer transparantie op de woningmarkt. Wilt u ook uw regiomanager ontmoeten om even bij te praten? Stuur hem of haar dan van te voren even een mailtje om een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u dan alle aandacht krijgt.

Kennissessie managementinformatieproducten

Om 13.45 uur geeft WoningNet Onderzoek & Advies in theater 2 een kennissessie over transparantie door gebruik van managementinformatieproducten. In een half uur laten we u zien hoe u met behulp van moderne business intelligence tools voor woningcorporaties eenvoudig gegevens kunt verzamelen en analyseren over uw woningvoorraad, het aanbod, zoekgedrag van woningzoekenden, weigeringen en nog veel meer.
Er zijn 25 plekken en vol is vol. Wilt u zeker weten dat u een plekje hebt, stuur ons dan voor 26 september even een mail waarin u zich vooraf aanmeldt.

Bezoek ons op het Corporatieplein

Graag verwelkomen wij u 26 september op stand 50 in de Expo Houten. Corporatieplein is alleen toegankelijk voor medewerkers van corporaties. Vraag hier uw gratis toegangskaart aan.

Naar het nieuwsoverzicht