WoningNet Jubileum
 

Corporaties Zuid-Kennemerland vernieuwen contract met WoningNet

WoningNet en de corporaties in Zuid-Kennemerland zetten hun samenwerking voort. Vanaf 1 januari 2016 is er een nieuw contract voor drie jaar gesloten. Al jarenlang maken de samenwerkende corporaties in Zuid-Kennemerland gebruik van het woonruimteverdeelsysteem van WoningNet. Daarnaast maken zij gebruik van het KlantcontactcentrumWooninzicht en Studentenwoningweb.

Tevreden met resultaat

Justus Temme (directeur WoningNet) en Ineke Hoeberichts bij de ondertekening van het nieuwe contract

Ineke Hoeberichts, manager bij Woonservice Kennemerland, is blij met het nieuwe contract. "Wij hebben altijd al een goede relatie gehad met WoningNet en zijn over het algemeen tevreden over de dienstverlening. De afgelopen periode hebben wij uitgebreid gesproken over de voorwaarden die tot een nieuwe overeenkomst konden leiden. Toen hier overeenstemming over was, is er hard gewerkt om het nieuwe contract rond te krijgen en we zijn tevreden met het resultaat. De nieuwe samenwerking met WoningNet zien we met vertrouwen tegemoet."

Over Stichting Woonservice Kennemerland

Woonservice brengt de vraag van de woningzoekenden en het woningaanbod van wooncorporaties samen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmerliede & Spaarnwoude. Stichting Woonservice Kennemerland werkt voor de corporaties Brederode Wonen, Elan Wonen, De Key in Zandvoort, Pré Wonen en Ymere in Haarlem.

 


Naar het nieuwsoverzicht