WoningNet Jubileum
 

Wooncoaching

Huurders zijn niet altijd model-huurders. Huurachterstand, geluidsoverlast en het terroriseren of vervuilen van de omgeving komen helaas te vaak voor. Wanneer er werkelijk sprake is van wangedrag, is ingrijpen vaak nodig. 

 

Laatste Kansbeleid

Het vierde huis helpt gemeenten en woningcorporaties deze woonproblemen aan te pakken. Dat doen we gestructureerd, samen met alle betrokken instanties, maar vooral ook samen met de persoon, het stel of het gezin waar het om gaat. Simpelweg, omdat dát op de lange termijn het beste resultaat oplevert. 

Hoe werkt Het vierde huis?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wonen en zorg, kennen we de doelgroep, de regels en weten we de weg in het proces. Wij denken mee bij de opzet van projecten en het ontwikkelen van beleid, en kunnen ook de uitvoering van regelingen op ons nemen. Wij werken professioneel, op basis van heldere afspraken, oplossingsgericht en met oog voor het individu. Op die manier nemen wij onze opdrachtgevers werk uit handen en is de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.