WoningNet Jubileum
 

Gemeenten

Op welke manier krijgt uw woonbeleid vorm? Wat zijn de resultaten van beleid en regelgeving? Hoe gaat u om met probleemhuurders? Denkt u aan het uitbesteden van woondiensten? WoningNet biedt u analyses en oplossingen.

Onderzoek

WoningNet heeft een schat aan kennis op het gebied van de woningmarkt en doet regelmatig onderzoek naar allerlei aspecten van deze markt. Op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Veel gemeenten komen dan ook bij WoningNet terecht als zij advies willen over woonbeleid en al haar aspecten. Kijk voor meer informatie bij Marktonderzoek.

Wooncoaching

Sommige huurders vertonen structureel wangedrag, zoals het veroorzaken van geluidsoverlast, het terroriseren van de omgeving of het opbouwen van een huurschuld. Vaak is het mogelijk om ontruiming te voorkomen en om de huurder weer op het goede spoor te krijgen. Door middel van intensieve begeleiding door Het Vierde Huis, een onderdeel van WoningNet. Het Vierde Huis heeft op dit gebied meer dan 10 jaar ervaring. Lees meer bij Wooncoaching.

Uitbesteding

WoningNet kan u helpen met het huisvesten van bijzondere doelgroepen, het verlenen van huisvestingsvergunningen, woonsubsidies en het beoordelen van urgenties. Lees meer onder het kopje Uitbesteding.


Het laatste nieuws