WoningNet Jubileum
 

Corporatieplein

Volle stand bij WoningNet op Corporatieplein 2017

Ruim 400 bezoekers bezochten het CorporatiePlein en een groot deel daarvan kwam langs de stand van WoningNet. Met een verrassende Dynamic Video over het nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem en toekomstplannen, de live demo van HuisjeHuisje app, wafels en een gezellige barista stond het vol met geïnteresseerden op stand 34. Lees meer over de bijdrage van WoningNet aan de beurs.

Video Experience

In de Video Experience laat WoningNet zien hoe zij het nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem heeft gebouwd. De demo laat een flexibel, gebruiksvriendelijk en snel aanpasbare applicatie zien. Hiermee kunnen corporaties weer jaren vooruit.

Regiomanager Ruud Houwers: "Ik heb goede gesprekken gehad met bestaande en nieuwe relaties. Ze waren geïnteresseerd in ons nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem. De demo in de video nodigt uit tot meer gesprekken, dus we gaan snel langs bij enkele corporaties".Introductie HuisjeHuisje app
De demo van de HuisjeHuisje app werd goed ontvangen. Met deze app kunnen huurders nu zelf van huis ruilen. Bezoekers van CorporatiePlein kregen uitleg en konden zelf even proberen hoe de app werkt. Inmiddels is de app sinds maandag 25 september live en zijn er al duizenden downloads. Er is veel aandacht in de pers voor deze vernieuwende app. De eerste match is al een feit!

Hester Koopen, regiomanager, is blij met de aandacht voor HuisjeHuisje: "Het is een slimme app gemaakt door ons in opdracht van Ymere. We geven graag een demo bij andere corporaties".

DemoDemo HuisjeHuisje app

Volgt u ons al?Voor, tijdens en na de beurs heeft WoningNet actief gebruik gemaakt van social media. Op Twitter en LinkedIn zijn onze volgers op de hoogte gehouden van de voorbereiding, de dag zelf en de verslagen achteraf. Volgt u ons al?

Social